Meer van Het Muurbloempje

Hoe kan ik mijn droogbloemen in mijn vaas schikken?

Geplaatst door Marit Selij op

Hoe kan ik mijn droogbloemen in mijn vaas schikken?

Hoe schik ik mijn Droogbloemen boeket? Je ken het wel, je haalt je droogbloemen boeket  uit de verpakking en dan begint de ellende, je zet het in de vaas maar het lijkt helemaal nergens op, Ik weet er alles van! De droogbloemen vallen niet in de vaas zoals je wilt.. Ik deel met jou wat je wel moet doen met droogbloemen.   Daarom heb ik een aantal gouden en makkelijke tips op een rijtje gezet die je zeker gaan helpen met jou droogbloemen boeket!  Kies de juiste vaas?kies ten eerst een vaas met een smallere hals opening. droogbloemen vallen helaas...

Meer lezen →

Het moederschap & ondernemen

Geplaatst door Marit Selij op

Het moederschap & ondernemen

Het moederschap & ondernemen IK Ondernemen? Nee Dankje! Ik droomde  eigenlijk nooit van een eigen bedrijf! Ik wilde het niet! “Laat mij maar voor een baas werken” riep ik altijd! Ik werkte liever in de kinderopvang waar ik om half 7 de deur sloot en naar huis ging. Ik Vond het prille moederschap in combinatie met mijn vaste baan destijds niet zwaar, het was juist fijn om even uit de baby bubbel te zijn, het in slaap wiegen en voeden even aan iemand anders over te laten. Mijn jongste dochter Philou was op zijn zachts gezegd niet de beste slaper. ...

Meer lezen →

4x Droogbloemen in jouw Interieur

Geplaatst door Marit Selij op

4x Droogbloemen in jouw Interieur

4x droogbloemen in jouw interieur In deze blog probeer ik je wat meer inspiratie te geven over de verschillende manieren van droogbloemen verwerken in jouw interieur! Droogbloemen zijn er voor iedereen. Ben jij een plant en bloemenlover? Of behoor jij  tot de groep mensen waarbij dit bekend in de oren klinkt: ”Onee! weer mijn planten vergeten water te geven.” en niet zo handig zijn met alle plantenpracht. Dan zijn deze tips er speciaal voor jou! 1. In een vaas Droogbloemen zijn hip! Ze zijn perfect voor in een vaas, je kunt ze in vele ruimtes in huis zetten. Een Mooie droogbloemen...

Meer lezen →

Hoe onderhoud ik mijn droogbloemen?

Geplaatst door Marit Selij op

Hoe onderhoud ik mijn droogbloemen?

Hoe onderhoud ik mijn droogbloemen?  Dat droogbloemen heel hip & duurzaam zijn weten we allemaal! Er is zoveel keus uit allerlei kleuren en soorten, maar hoe zit het dan met het onderhoud van deze prachtige gedroogde bloemen? In deze blog deel ik een aantal waardevolle tips!                   Nooit uitgebloeid! Een verse bos is na 1,5 week vaak helemaal uitgebloeid. Het is dan ook echt doodzonde om elke week weer een nieuwe bos te moeten kopen. Droogbloemen blijven een stuk langer staan. Vaak zijn de droogbloemen na 6 maanden nog steeds mooi! De droogbloemen hebben weinig...

Meer lezen →

Van Muurbloempje naar Wild Flower

Geplaatst door Marit Selij op

Van Muurbloempje naar Wild Flower
Wauw Het Muurbloempje bestaat al 1 jaar! 1 jaar lang met de droogbloemen. Vorige week vierde ik een klein feestje! dit is mijn verhaal, waar ik van Muurbloempje groeide naar de Wild flower die het avontuur. en de reis aangaat als ondernemer...

Meer lezen →