Van Muurbloempje naar Wild Flower

Geplaatst door Marit Selij op

Van Muurbloempje naar Wildflower! 

Wauw Het Muurbloempje bestaat al 1 jaar! 1 jaar lang met de droogbloemen. Vorige week vierde ik een klein feestje! dit is mijn verhaal, waar ik van Muurbloempje groeide naar de Wild flower die het avontuur. en de reis aangaat als ondernemer. Mijn reis is zeker niet bijzonder of speciaal er zijn zoveel mensen met verhalen, maar voor mij is hij prachtig! Misschien ben ik onbewust al langer bezig met deze mooie reis en ontwikkeling. "Zelfontwikkeling" noemen ze dat geloof ik!

Het Muurbloempje droogbloemen

"Ik staarde liever naar buiten, daar was alles veel mooier!"

Als meisje op de basisschool vond ik de lessen soms maar lastig, ik was dat muurbloempje dat nooit iets durfde te vragen, en als ik iets niet snapte dan schaamde ik mij en was ik bang om het verkeerde antwoord te geven en fouten te maken. Ik viel niet op in de klas, ik was waarschijnlijk iets te onopvallend. Ik was het schattige lieve meisje uit de klas. De wereld buiten deze klas vond ik veel interessanter. Ik staarde liever naar buiten, daar was alles veel mooier. De grote Beukenbomen, het gras en de huizen. Ik was dus niet echt bezig met mijn schoolwerk en daardoor snapte ik er geen bal meer van. Dit resulteerde uiteindelijk in een lager niveau dan dat ik daadweraankon. 

"Huilen tijdens de cito uitslag"

Het was huilen toen ik de uitslag van de Cito toets kreeg. Het niveau kwam veel lager uit dan ik had gehoopt. Je wilt eigelijk mee met al je klasgenootjes en niet opvallen of je minder voelen dat de rest! Uiteindelijk koos ik voor de land en tuinbouw school! Dieren verzorgen, bloemschikken, koken met agrarische producten, naar de schooltuin en groene vingers kweken!  Af en toe een lesje buiten deed mij ook echt goed! Gelukkig ontdekte ik op deze school dat ik wel degelijk kon leren!  Ik koos uit eindelijk niet voor mijn droom, ik ben een paardenmeisje en wilde graag de paardenwereld in. 

"Ik koos niet voor mijn droom!"

Ik koos voor de opleiding pedagogisch medewerker, hier heb ik echt mijn social skills geleerd, werken met kinderen vond ik ook echt leuk! Ik ronde daarna mijn Niveau 4 diploma af met 3x een 9 op mijn eindlijst! Dat heeft mij zeker een boost gegeven. Ik heb vele levensessen mogen leren, allemaal met vallen en opstaan. Nu mag ik al meer 10 jaar de kinderen op de BSO meegeven en leren dat zij zich niet onzeker hoeven te voelen, en dat zij er mogen zijn! in deze jaren heb ik mij kunnen settelen en ben ik moeder geworden maar er begon wat te borrelen. Ik wilde nog meer creativiteit! 

Droogbloemenkrans Wildflower

 "Het begon met één bosje droogbloemen"

Ik bestelde een bosje droogbloemen en maakte 1 krans, ik wilde ook even kijken of ik het nog in mij had, die groene vingers! Na een post op Instagram raakte mensen enthousiast, Ik kreeg veel berichtjes en bestellingen voor moederdag en maakte tientallen kransen! Ondernemen en werken vanuit plezier en het hart! Iedereen was enthousiast en dit zorgde ervoor dat ik nog meer motivatie maar vooral ook fijne energie kreeg door het werken met de droogbloemen! Ik schreef mij in bij de KVK en "Het Muurbloempje" was geboren! Een muurkrans met bloemen die je kunt ophangen, maar ook kunt laten spreken! Of het nou een krans met wild flowers of een mooie natuurlijke rustige krans is dat bepaal jij zelf! en onthoud, jij mag zijn wie je bent! Maar weet, dat je vooral goed bent zoals jij bent!

Veel Liefs,

Marit  

 

 

 


Deel dit berichtNieuwer bericht →


Laat een reactie achter