Droogbloemen van Het Muurbloempje

De Droogbloemen van Het Muurbloempje zijn er voor iedereen, voor jou, om cadeau te doen, voor alle moeders die een fantastisch boeket of mooie gevulde bloemenfles verdienen! Hardwerkende mamma's en powervrouwen! Voor plant en bloemenlovers maar ook voor de groep mensen waarbij dit bekend in de oren klinkt,  "onee! weer mijn planten vergeten water te geven" en niet zo handig zijn met alle plantenpracht.

 

        Droogbloemen van Het Muurbloempje     Droogbloemen van Het Muurbloempje

Duurzaamheid

Een verse bos is na 1,5 week vaak helemaal uitgebloeid. Het is dan ook echt zonde om elke week weer een nieuwe bos te moeten kopen. Droogbloemen blijven een stuk langer staan. Droogbloemen zijn dus echt ontzettend duurzaam en fijn voor jou portemonnee! 

 

Uitgekeken op je bos? Wissel af met een nieuw droogboeket of combineer met de prachtige droogbloemen flessen of kransen. Met een paar losse bloemen kun je jou oude bos weer helemaal opfleuren! En staat er weer een  nieuwe prachtige eyecatcher op tafel! 

Droogbloemen van Het Muurbloempje

Bijna geen Onderhoud

Helaas is niet iedereen even goed met planten en bloemen. Droogbloemen bieden jou daarin de oplossing! Ze hebben geen water nodig! Ze gaan lang mee, maar houden niet van vochtige ruimtes en zonder teveel direct zonlicht behouden ze ook hun prachtige kleur! 

Heb je een stoffige bos of krans? Blaas je bos buiten even af en hij is weer helemaal stofvrij! De droogbloemen  kunnen dus maanden tot wel jaren goed blijven met het juiste onderhoud. Extra lang genieten dus!

Natuur & Milieu

We werken met prachtige producten uit de natuur! We streven ernaar om op een duurzame en milieu vriendelijke manier te werken. We doen dit door te werken met  gerecycled materiaal en in het verzendproces zo min mogelijk plastic te gebruiken! We houden van Vintage. Met Regelmaat vindt je Vintage exemplaren, vazen en flessen in de webshop. 


Het Muurbloempje heeft inmiddels een uitgebreide collectie vol bloemenpracht! 
Nog vragen? stuur ons gerust een email, info@hetmuurbloempje.nl