Shop handgemaakte producten met droogbloemen bij Het Muurbloempje


 

Wat fijn dat je ons gevonden hebt!! Wanneer je op zoek bent naar bloemenpracht is het fijn dat er ook een aanbod is van bijpassende producten, waarmee je dit eventueel mee zou kunnen decoreren. Ontdek onze uitgebreide en unieke collectie vol producten met droogbloemen in onze webshop! Zo bieden wij: 

 

Het Muurbloempje is voor iedereen

De droogbloemen van Het Muurbloempje zijn er voor iedereen. Het perfecte cadeau voor jezelf,  om cadeau te doen en. weg te geven, voor alle moeders die een fantastisch boeket of mooi gevulde bloemenfles verdienen, hardwerkende mamma's en powervrouwen, voor plant en bloemenlovers maar ook voor de groep mensen waarbij dit bekend in de oren klinkt: ”Onee! weer mijn planten vergeten water te geven.” en niet zo handig zijn met alle plantenpracht. 

Ons assortiment heeft namelijk een breed aanbod van producten in verschillende kleuren en formaten. Daarbij is elk product uniek en exclusief, omdat het we werken met een natuurproduct en met de hand vervaardigd is. Het assortiment  bestaat uit duurzaam materiaal zoals droogbloemen, kaarsen, glaswerk en hoefijzers.

Hierdoor gaan de producten van Het Muurbloempje dus lang mee, en zijn gemaakt om op ieder moment iemand te verassen of blij te maken.

 

       
 

Duurzaamheid

Een verse bos bloemen is na 1,5 week vaak helemaal uitgebloeid. Het is dan ook echt zonde om elke week weer een nieuwe bos te moeten kopen. Droogbloemen gaan een stuk langer mee en zijn dus echt ontzettend duurzaam en fijn voor jouw portemonnee!

Ben je uitgekeken op je bos? Wissel af met een nieuw droogbloemen boeket of combineer je bos met onze prachtige droogbloemen flessen of kransen. Met een paar losse bloemen kun je ook jouw oude bos weer helemaal opfleuren en staat er weer een nieuwe prachtige eyecatcher op tafel!

Amper onderhoud nodig

Helaas is niet iedereen even goed met planten en bloemen. De droogbloemen van Het Muurbloempje bieden voor jou daarin de oplossing! Ze hebben namelijk geen water nodig, houden niet van vochtige ruimtes en teveel direct zonlicht voor kleur behoud en gaan daardoor dus lang mee. 

Heb je een stoffige bos of krans? Blaas je bos buiten even af en hij is weer helemaal stofvrij! De droogbloemen kunnen dus maanden tot wel jaren goed blijven met het juiste onderhoud. Extra lang genieten dus!

Natuur en milieu

Het Muurbloempje werkt met prachtige producten uit de natuur! We streven ernaar om op een duurzame en milieuvriendelijke manier te werken. We doen dit door te werken met gerecycled materiaal en in het verzendproces zo min mogelijk plastic te gebruiken! We houden van vintage. Met regelmaat vind je vintage exemplaren, vazen en flessen in de webshop. 

Hoe snel zijn mijn producten binnen?

Het Muurbloempje heeft een levertijd van 2-5 werkdagen met een gratis verzending vanaf €75,00. Je kunt bij ons ook gemakkelijk achteraf betalen met Klarna.

Voor het huren van producten, het op maat willen hebben van producten, andere wensen of een workshop willen krijgen kun je ons direct contacteren via ons contactformulier of via info@hetmuurbloempje.nl.